La revolució de les butxaques envaeix el Mercat de la

Independència a Terrassa

Sota el lema «La revolució de les butxaques», Terrassa es va unir a la celebració del Dia Mundial de Comerç just dins el Mercat de la Independència.

El dissabte el Mercat va estar concorregut de ciutadans i ciutadanes que varen poder gaudir d’un dia ple de Música i sorpreses, a la vegada que es sensibilitzava sobre el comerç just i les seves avantatges respecte al comerç internacional convencional.

La jornada es va iniciar amb l’espectacle musical d’en Roger Canals, l’apertura de l’exposició “Tira del Fil” i venta i degustació de productes de Comerç just. Inclús els més petits i petites van tenir l’oportunitat de realitzar manualitats de Comerç Just i participar de les activitats lúdiques que es feien.

Es van unir a la Festa l’Associació d’Amics de l’Òpera i la Sarsuela de Terrassa  (AOIST), fent un flashmob pel mercat cantant diferents músiques, i sorprenent als i les espectadores. L’acte va finalitzar amb dos pilars pel Comerç Just de la ma dels Minyons de Terrassa.

El comerç Just és una alternativa al Comerç Internacional actual basat en criteris de justícia social, respecte al medi ambient i sostenibilitat econòmica.

Els actes reben el suport de l’Ajuntament de Terrassa, i es va organitzar de la ma d’AlterNativa3 i Oxfam Intermon.

Més informació:

AlterNativa3

Gemma Guinot

comunicacion@alternativa3.com