Alternativa3 participarà aquest any a la fira Biofach, que es celebra a Nüremberg, Alemanya, durant els dies 13 a 16 de Febrer. Presentarem totes les novetats en productes biològics de Comerç Just.

Biofach és la fira més gran del món dedicada als productes biològics, amb més de 46.000 visitants de més de 120 països diferents.

Ens podràs trobar al ESTAND 5-226-P, al pavelló 5. Si voleu trucar per confirmar la vostra assistència i demanar una concertació d’hora per tal que us puguem atendre personalment, truqueu a Alternativa3, o bé escriviu un correu a antonio@alternativa3.com i deixeu el vostre nom i dia en el qual voleu visitar-nos.

Alternativa3 és una empresa dedicada a l’elaboració i comercialització d’aliments d’alta qualitat procedents de l’Agricultura Ecològica i el Comerç Just. Tots els nostres productes estan certificats per organismes oficials, d’acord amb les més estrictes normatives de producció i control, que garanteixen l’absència de productes químics de síntesi com pesticides, insecticides o llavors manipulades genèticament.

Comptem amb més de 20 anys d’experiència en aquest sector i us oferim la possibilitat de servir els nostres productes totalment adaptats a les seves necessitats.

Si ho desitgeu, podeu visitar la nostra web, on hi trobareu informació complementaria sobre nosaltres: www.alternativa3.com

En cas que tingueu programat anar a la Fira podem facilitar-vos una invitació per aquest esdeveniment per tal de poder concertar una visita al nostre estand.

Podeu visitar la web de Biofach aquí (Anglès)

Share This