La FAO ha declarat 2013 el «Any Internacional de la Quinoa» (AIQ) en reconeixement als pobles andins que han mantingut, controlat, protegit i preservat la quinoa com a aliment per a generacions presents i futures gràcies als seus coneixements tradicionals i pràctiques de vida en harmonia amb la mare terra i la naturalesa.

L’objectiu del AIQ es centrar l’atenció mundial sobre el paper que juga la biodiversitat de la quinoa i el seu valor nutricional, a la seguretat alimentària i la nutricional i la erradicació de la pobresa, en recolzament a assolir els objectius de desenvolupament convinguts internacionalment, inclosos els Objetius de Desenvolupament del Mil·leni.

Per celebrar-ho amb vosaltres, comencem l’any oferint aquesta promoció:

Fideus de pasta de blat amb Quinoa

La quinoa proporciona a aquestes pastes seu agradable sabor i la seva alta aportació de proteïnes.

El blat procedeix de productors locals, d’agricultura local i biològica.

Seguint la filosofia d’Alternativa3, treballem localment aquest tipus de producte, evitant el costós transport, sobretot a nivell ambiental, des d’altres països a Europa, i donant suport als elaboradors locals.

El resultat és un producte en que es pot apreciar amb tots els sentits, una pasta ben feta.

Consulta la nostra recepta d’una fideuà

Pots trobar-ho a la nostra botiga online

Tens una recepta amb productes nostres? Envia a comunicacion@alternativa3.com una foto, ingredients i la preparació i la publicarem en aquesta secció.

Share This