Alternativa3 presenta a Biofach les seves noves càpsules de cafè biodegradables, ecològiques de comerç just. Un producte amb el que contínua apostant per la creació d’alternatives ecològiques i responsables als productes de consum habitual.

Alternativa3 participarà en l’edició número 25 de Biofach, la fira de productes ecològics més important del món en l’actualitat, que tindrà lloc a Núremberg, Alemanya, del 13 al 16 de febrer.

La gran novetat per a aquesta cita tan especial seran les noves càpsules de cafè biodegradables, ecològiques de comerç just. Un producte molt especial que reuneix els principals objectius d’Alternativa3: innovació, qualitat i responsabilitat.
Innovació en el material de les càpsules que sn de plàstic biodegradable, material respectuós amb el medi ambient tot el contrari que l’alumini un material altament contaminant i nociu per a la salut amb el qual es fabriquen la majoria de les càpsules que es consumeixen.
La qualitat del cafè ve garantida pel fet que Alternativa3 té la seva pròpia torradora de cafè, la qual cosa li permet controlar tot el procés de producció des de la compra dels millors grans ecològics de comerç just, fins a l’elaboració dels millors blends resultat d’una perfecta combinació de grans de diverses procedències i un torrat idoni per a cadascun dels seus cafès.
Responsabilitat tant mediambiental, en tractar-se de cafès ecològics en càpsules biodegradables, com a social, ja que tots els cafès són de comerç just i a més Alternativa3 elabora els seus productes localment amb polítiques de Responsabilitat Social aplicades en tots els seus departaments.

Es presenten tres varietats de càpsules compatibles amb les màquines Nespresso. Forte un blend molt especial amb cos fort, notable en boca i persistent. Ideal per al desdejuni. Longo un cafè suau i elegant, amb un toc aromàtic que inspira la creativitat, perfecte en la sobretaula. I Fragante un cafè d’aroma rodona i equilibrat en paladar, gran selecció de grans Arabica, perfecte per assaborir a la tarda.

Alternativa3 és una cooperativa que des de 1992 elabora productes Ecològics de Comerç Just, que han estat produïts respectant els Drets Humans, el Medi ambient i la Justícia Social. Els productes d’Alternativa3 compten amb la certificació ecològica europea i la certificació FairTrade de producte de Comerç Just.

Més informació sobre les càpsules aquí